Kostholdets viktighet for god helse

Før i tiden spiste man det man hadde. Nå spiser vi det vi vil. Spørsmålet er hva vi vil spise. Ønsker man seg et langt, friskt liv, bør man tenkte seg om to ganger før man stapper burgeren i munnen. Karbohydrater og proteiner har fått mye oppmerksomhet de seneste årene og skillen på disse har blitt en viktig del av mange menneskers liv.

Det er viktig å huske at vi kun er tall for politikerne på topp. De har ingenting imot at vi støtter helsevesenet ved å konstant måtte gå til fastlegen med smerter både her og der. De lar oss spise helsefarlig mat og puste helsefarlig luft, fordi vi er verdt mer syke enn friske. Det er nettopp derfor det er ekstremt viktig å stå imot. Stå imot propagandaen og hjernevaskingen. Stå imot trangen til å avlegge McDonalds et nytt besøk. Stå imot drikkekulturen som blir tvunget på oss og som aldri har vært del av vår historie.

Ja, vikinger drakk mjød. Mjød er et naturlig produkt som kan være veldig godt for kroppen om man bruker det rett. Kjemisk mat, derimot, som er stilt ut i butikkene og gis ut for å være naturlig, er egentlig dødelig. Du merker det ikke først, men med tiden vil kroppen begynne å syte. Før i tiden ga man kanskje blaffen i seg selv, fordi man hadde en familie å forsørge. De seneste hundre årene har det vært stort fokus på helse.

Vi har muligheten til å velge hva vil spise og drikke, vi har muligheten til å velge hva vi vil gjøre med livet vårt. Man kan spise billig mat for en billig penge og heller bruke kronene sine på annet, eller prioritere organisk mat og drikke i bytte mot et par turer på byen. Alt ligger i våre hender – markedet har allerede gitt oss valgfriheten. Spørsmålet er om vi vil følge ledernes pekefinger som guider oss rett til nærmeste kebabsjappe, eller om vi klarer å bryte oss løs fra helsevesenet. Sykesengen eller solsengen.