Herlig trening

Det er mange som ser på trening som kun plikt og ikke noe som bidrar med glede i hverdagen. Men hvis man gjør aktivitet til noe negativt så vil dørstokkmila bli så mye lenger! Derfor er det viktig å gjøre en hobby ut av det å holde seg aktiv og i hvert fall knytte noe av treningen opp mot noe en synes er gøy!

I den sammenheng vil vi gjerne anbefale surfing, en sport som virkelig har blitt populær de siste årene selv hos oss i det høye nord. Det flotte med surfing er at man kan kombinere sol og strand med aktiviteter og en veldig morsom treningsform, så dette er en perfekt måte å tilbringe en ferie på.

Surfing på Lofoten

Det første stedet vi vil anbefale for surfing er Lofoten! Dette stedet er verdensberømt for vakker og vill natur og fiske, men det er også her man finner verdens nordligste surfebølger. For en helt eksepsjonell opplevelse kan man dra ut til Vestvågøy med surfebrettet og surfe med høye fjell på begge kanter. Bare husk å ta med våtdrakt, hansker og hette for her er vannet kaldt! Les mer om surfing i Lofoten på denne adressen: http://www.lofoten-startside.no/surfing.htm

Surfing på Costa Rica

Det andre stedet er Flamingo Beach i Costa Rica. Costa Rica er et utrolig vakkert sted, med uberørte strender og veldig rimelig prisnivå. Flere og flere nordmenn oppdager dette vakre landet, og du finner gode tilbud på reiser til den beste surfingen her.

Portugal er også et godt alternativ for surfere, her er det flotte anlegg og godt utbygde fasiliteter. Særlig Algarve-kysten er populær, men her må du være forberedt på å måtte dele stranden med mange andre turister. Det er også mest gunstig å dra på sommerhalvåret siden både vann og land ikke holder høyeste temperatur her på vinteren.